Onze diensten

Welke oplossing kan groupconsult® jou bieden?

Aeroconsult®

AeroConsult® biedt innovatieve monoblock airco’s die koelen, verwarmen en ventileren. Daarnaast plaatsen wij hoogtechnologische luchtreinigers die zorgen voor een kwalitatieve luchtzuivering in huis. Onze vooruitstrevende producten desinfecteren en filteren de lucht in jouw woning en garanderen zo een optimale veiligheid en luchtkwaliteit. AeroConsult® biedt producten in luchtzuivering die afzonderlijk verkrijgbaar zijn maar ook ingebouwd kunnen worden in onze systemen van balansventilatie en airco. AeroConsult®, uw experts voor gezonde lucht.

aeroconsult

Isoconsult®

IsConsult® isoleert daken, zoldervloeren en kelderplafonds en gebruikt daarvoor hoogwaardige en duurzame materialen. Zo maken we van jouw woning of pand een energie-efficiënte en aangename leefomgeving.

isoconsult

Aquaconsult®

AquaConsult® is gespecialiseerd in vochtbestrijding en ventilatie. Vochtproblemen zijn nefast voor je woning en je gezondheid. AquaConsult® heeft de expertise in huis die nodig is om die problemen duurzaam op te lossen met vochtbestrijding en ventilatie.

aquaconsult

Mosconsult®

Last van mos op uw dak of rond uw huis? Wij zijn de sleutel tot zorgeloos wooncomfort. Met MosConsult® haalt u 20 jaar expertise in huis in voor het verwijderen van mos.

mosconsult

Waar staan we voor?

Elke divisie onder GroupConsult® heeft haar eigen specifieke expertise. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en vakmanschap vormen echter de gemeenschappelijke deler. Met GroupConsult®, IsoConsult®, AquaConsult®,  AeroConsult® & MosConsult® kies je voor:

Duurzame oplossing

Hebben we werken uitgevoerd bij jou thuis? Dan zorgen we ervoor dat niet enkel het resultaat, maar ook de oplossing duurzaam is. We bieden kwalitatieve producten die niet alleen goed zijn voor je omgeving, maar ook goed voor jou. Een aangename en gezondere woning, daar gaan we voor!

Sterke expertise

Bij GroupConsult® werken we enkel met de allerbeste vakmannen en kwalitatieve producten en technologieën. We garanderen je de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring op teller, kan je ervan op aan dat jouw woning of pand bij ons in goede handen is, of het nu om isolatie, ventilatie, koeling, verwarming of vochtoplossingen gaat.

Grondige analyse

Onze field engineers komen langs bij je thuis voor een gratis diagnose. Of je nu zit met een vocht- of schimmelprobleem of een isolatie-, klimaat- of ventilatievraag. Na het intakegesprek en de nodige metingen kunnen onze experts exact vertellen hoe we jouw wooncomfort naar een hoger niveau tillen.